Jag har haft förmånen att få testa ett par riktiga hörlurar från Soul Electronics, som är utformade för sportiga typer, det får man väl ändå säga att jag är. När jag inte sportar eller arbetar läser eller lyssnar jag mycket på böcker och poddar. Eller vilar.

Soul over-ear-lurar – modell: Transform

PÅ en sensommarlöpning utanför Helsingfors. Foto: privat

PÅ en sensommarlöpning utanför Helsingfors. Foto: privat

På min testrunda i Helsingfors var jag först skeptisk till att ha så stora lurar när jag sprang, men de satt bra på plats och vägde nästan ingenting. Små detaljer som jag gillar är den lilla klämman att fästa sladden så att man kan ha telefonen/MP3-spelaren var man vill utan att sladden drar. Öronmuffarna är tvättbara och utbytbara – vilket är perfekt då jag svettas rätt mycket från huvudet.

Jag springer bara med musik någon gång ibland, men jag har lurar i öronen när jag promenerar vilket jag gör mest överallt 🙂 Och så har jag lurarna på när jag vilar på flygplan under mina otaliga tjänsteresor. Jag gillade dessa skarpt och har de med mig i väskan, kör med dem på telefonkonferenser nu också, de fungerar alltså till fler tillfällen än just löpningen.

Bra passform och snygga! Foto: privat

Bra passform och snygga! Foto: privat

Det som gör Souls hörlurar speciella är låg vikt, perfekt passform och fantastiskt ljud i kombination med att många av modellernas öronkuddar andas och dessutom är tvättbara. För den som föredrar in-ear-lurar har Soul fem olika modeller att välja bland, med blåtandsmodellen Run Free Pro högst upp på näringskedjan. Med Run Free Pro kan du lyssna på musik och prata i telefon trådlöst i hela 8 timmar innan batterierna behöver laddas. Lurarna är dessutom fuktsäker och med utbytbara ergonomiska delar sitter de säkert på plats. Mer information om samtliga hörlurar hittar du på soulelectronics.se