Klockan är nu 12:00 på lördagen och jag sitter nyduschad efter ett minilöpläger på Mornington hotell i Bromma. Igår 16:30 samlades vi, 30-talet löpare, i receptionen och sprang ner till Lillsjön för lite genomgång och teknik. Därefter sprang vi varv efter varv runt sjön.

Minilöpläger på Mornington

Kanske inte det roligaste i världen…men!

Det var så skönt att springa av sig en veckas jobb och känna hur lugnet i själen kom. Efter en timmes löpning stannade vi till och övade lite snabbhetsteknik, och lite övningar för att hitta kraften från höften. De som ville fick sedan köra 30 sekunders intervaller runt sjön en sista vända. Springa snabbt i 30 sekunder, öva teknik och att vara utanför komfortzonen, sedan springa lugnt och återhämta sig i 30 sekunder och öva på att få ner pulsen med hjälp av andningen. Vi samlade ihop ungefär 12 kilometer totalt och några satte distansrekord.

Minilöpläger på Mornington

På hotellet serverades sedan världens fräschaste tors och grönsaker (Flankstek för den som ville ha kött) och sängen stod och väntade på trötta kroppar. Det är så skönt och lyxigt att sova på hotell och vakna utvilad. Eftersom jag har rest massor den senaste veckan sov jag länge medan gruppen körde yoga med Josephine, därefter tog jag vid och vi körde backintervaller innan minilägret var slut.

Minilöpläger på Mornington

Jag är energiboostad och nöjd. Gruppen verkar också glada! Efter att ha slutat jobbet igår har de hunnit med tre träningspass innan lördag lunch.