Glädje är min drivkraft och nyfikenheten en vän. Jag gillar att springa distanser bortom det normala och delar med mig av inspiration på vägen. Jag började springa på riktigt 2007, 37 år gammal, då min bror utmanade mig på Stockholm Marathon och titeln ”Världsbäst Alla Kategorier!”. 2009 kammade jag hem titeln med 26 minuter tillgodo. Nu springer jag bara längre, och längre, och längre…

2010 sprang jag Sveriges längsta Terrängultralopp – GAX Trans Scania – och blev därmed en av 3(4) kvinnor i Sverige som har en officiell tid på distansen 246 km – Spartathlondistansen. 2014 sprang jag loppet igen och lyckades kapa tiden med 7,5 timmar. Idag har jag fullföljt loppet tre gånger.

Jag coachar ett 10-tal adepter online – var och en med egna utmaningar. Däremellan tränar jag med och är ledare för IF Linnéa Löpning. Som om dygnet inte var fullt har jag dessutom fastnad för att köra militärträning ruskigt tidigt på mornarna. Nordic Military Training visar vart skåpet ska stå. Eller i alla fall i vilken position min kropp ska befinna sig (plankan, bärandes på däck/polare eller sten).

Tja- lägg på lite kostmedvetenhet, två fantastiska barn, familj, ett gäng kompisar/bloggvänner/släkt/kollegor som gillar likadana utmaningar som jag och du har receptet på hur jag bygger min Evighetsmaskin.

Välkommen!