Idag är det Alla hjärtans dag. Jag tänker ge min kropp kärlek All-in. Istället för en massa sockrigt sliskiga gelehjärtan ska jag boosta mig med kärlek inifrån och ut. Tänka kärleksfulla tankar och sprida lite <3 runtomkring mig. Precis som vanligt alltså. Jag behöver ingen speciell dag för det (oj, vad jag låter bitter).

Tre nyvakna tjejer strax innan 9 en lördagmorgon. Foto: Privat

Tre nyvakna tjejer strax innan 9 en lördagmorgon. Foto: Privat

Startade dagen med en Avokado- och spenatsmoothie för att sedan bege mig till SATS i Farsta. Där hade Sussi bokat in mig på Crossfit och Core Puls. Jag trodde att det senare passet var 30 minuter ligga-på-mattan-och-köra-core. Ack så fel jag hade. Fram kom det brädor som gungade som vi skulle hålla balansen på under passet. Hela tiden aktiverade vi mage, rygg och kärlekshandtag sidomuskler. Stegen kändes igen från det glada 80- och 90-talen med step (det kanske är så fortfarande?) och jag hängde med hyfsat. Eftersom jag var blöt av svett från det superroliga Crossfitpasset innan skvätte jag nog en del omkring mig i andra vändan också.

Jag och balans. Suck. Foto: Susann Wilson

Jag och balans. Suck. Foto: Susann Wilson

Fast vi tjejer vi svettas ju inte. Vi glänser och skimrar.

Mer kärlek åt folket. Eller min kropp i alla fall.

Massor med nyttiga blad, frön och grillade grönsaker under fänkåls-salamin och de marinerade mozarellabollarna. Foto: privat

Massor med nyttiga blad, frön och grillade grönsaker under fänkåls-salamin och de marinerade mozarellabollarna. Foto: privat

Efter två timmars svettande med vänner till musik, tog vi de viktiga livsdiskussionerna i bastun. Hår och kropp fick bli riktigt rena och lite extra kärleksfull omsorg och vård i dag. Magen kurrade och vi åt lunch på Renee Voltaire, bra mat som fyller på mina celler så jag orkar mer. Detta var en träningsdate med tjejerna istället för AW med bubbel som vi annars brukar köra. Jag har vänt på denna vecka och ätit godis på jobbet 4 dagar i sträck och skärpte till min kost i fredags och ska hålla det bra över helgen. Tvärsemot alla andra.

Missa inte vilan!

Hör och häpna! Jag har lärt mig att ligga på soffan! Jag har nu vilat mig med två veckotidningar i en halvtimme och massor av dagen återstår. Nu är jag tränad och uppvilad för resterande spektakel! Mer om det i nästa inlägg!