I går när jag var på gymet för att köra PUSH45 som blev SOMA Moves istället för att jag typ fick privatlektion för att den andra tjejen var sen och jag bad snällaste Anne om att köra något riktigt bra för löpare och hon gick med på det och körde det bästa SOMA Moves passet ever… (ser ni att jag skriver på både in- och utandning!)

*andas*

Tagen på bar gärning direkt efter detta. Blev inga fler bilder för jag tycker det var lite skämmigt. Foto: privat

Tagen på bar gärning direkt efter detta. Blev inga fler bilder för jag tycker det var lite skämmigt. Foto: privat

Hursomhelst

Jag har fått på mig ett par gudomliga tights från Powerwoman och står där i omklädningsrummet och tänker att ”My God! Vilken välsvarvad rumpa jag har!” (Nu kan det vara så att tightsen faktiskt shejpade till bakdelen) så kom instruktör Anne in i omklädningsrummet. Där står jag och putar med rumpan och försöker få till en snygg bild med mobilen. Kände mig superdum och bilden ovan gör verkligen inte rumpan rättvisa. Tightsen däremot är fantastiskt snygga. Jag lovar en ny rumpbild bättre bild på tightsen från Powerwoman som nu är mina ägor (hmmm ett par roffade i och för sig dottern åt sig direkt). Bäst att hålla sig hemmavid när fotona ska tas.