Mornington Hotel och Healthclub anordnar föreläsningar, frukostdragningar, hälsohelger och en massa träningsrelaterade event. Imorse bjöds det på frukost med Carl Norell och föreläsning om hur du maximerar din prestation.

Carl Norell klockan 7 imorse till frukost. Foto: privat

Carl Norell klockan 7 imorse till frukost. Foto: privat

Att ständigt utvecklas driver mig framåt, att höra det jag redan vet gör mig trygg. Ibland måste jag påminnas om de små lätta sakerna i träningen och livet – bara för att inte flyta ut för långt åt ett eller annat håll. Jag tror inte på schablonträning som passar alla, utan tar en massa input från kunnigt folk och applicerar där det behövs och passar in. Alla är vi olika med olika livspussel, välmående och stress/harmoni/lugn/trötthet.

Egentligen är det lätt!

Ät, träna och vila.

Men ack så svårt!

Men hur mycket ska jag träna? Hur hårt kan jag pressa kroppen? Hur påverkar vilan? Och kosten? Hur ska jag hinna? Behöver jag träna mer? Träna mindre?

Carl Norell är pedagogisk och duktig inom många områden. Han är Personlig Tränare och utbildad fysioterapeut och driver bolaget Konditionsidrott. Jag kommer att sammanfatta lite av det som sades och lägga till mina egna tankar i ett nytt inlägg.

Vill du veta mer om Carl kikar du in här. Eller kolla på deras Konditionsidrott-talks.

Vill du få nyhetsmail och bjudas in till Morningtons alla intressanta evenemang gör du det här.