Jag är med i Magnus Hagströms utmaning ”Fab Five” där det går ut på att köra 5 repetitioner 50 repetitioner 5 dagar i veckan i 5 veckor. Givetvis såg jag till att få sällskap av brorsbarnen hemma på deras tomt i onsdags. Just Märta fann sin roll direkt när det var dags för rygglyft!

Jag, Hugo och Alice sliter med rygglyften och Märta 2 år har tagit kommandot. Foto: privat

Jag, Hugo och Alice sliter med rygglyften och Märta 2 år har tagit kommandot. Foto: privat

Fab Five går ut på följande övningar

  1. Push ups
  2. Skridskohopp
  3. Rygglyft
  4. Mountain Climbers
  5. Fällkniven

Jag lägger dessutom till 2×25 tåhävningar eftersom jag behöver få starka vader inför Trans Pyrenéerna nästa sommar. Jag tänker köra detta åtminstone fram till Stockholm Marathon då jag behöver vara lite extra stark eftersom jag ska springa med en vagn via Glädjeknuff.