”Det finns inget dåligt väder – bara skitsnygga löparkläder!”

När jag kollade in väderleksrapporten för Barcelona häromdagen stod det att det skulle blåsa 9 m/s och regna 12-15 mm på dagen. Nu hade jag tur att detta oväder drog förbi natten till lördag och att det var regnfritt på dagen. Det blev ju lite svalare än önskat och rejält gråmulet. Då piffar jag upp dagen så gott det går. Helst med ursnygga löparkläder.

Shape me up! Powerwoman snyggar till!

Snygga detaljer + Snygga brallor = Snygg löpare. Foto: privat

Snygga detaljer + Snygga brallor = Snygg löpare. Foto: privat

Alltså. Jag känner mig så sjukt snygg i byxorna från Powerwoman. De sitter perfekt i midjan, smiter åt runt låren och håller allt på plats. Dessutom formar de fram världens läckraste rumpa. Tänk om jag kunde få gå omkring i dessa jämt! (Tyvärr faller rumpan ner igen när man tar av sig brallorna, men det får jag väl jobba på genom gymträning).