…eller snarare, hitta NÅGRA rätt!

löpskola

Idag skulle jag hålla årets första Löpträning för ett företag. Givetvis hade jag två träningsväskor på jobbet. Det tar 5 minuter med bil till kunden. Vad kan gå fel? Nu kikar ni på bilden och letar felen… kan det vara att hon glömt ta av sig pärlörhängena? Eller ser hon inte väldigt trött ut? Kan ett fel vara att hon inte matchat mössan med jackan? Hon står still i rulltrappan och har missat något nyårslöfte att aldrig stå stilla. Har hon ätit en fralla!!!!

Nope. Satt i alldeles för många möten och glömde bort att bilen är på verkstan och ska få ny bromsar (viktigt och skitdyrt). Ska sådeles byta om på gym  (hjäääälp) för att ta tunnelbanan och helst bara ta med EN väska. Tiden början rulla mycket snabbt på kontoret. Krafsar snabbt ihop allt det viktiga i EN väska. Förutom 1. Tränings BH (drog stenhårt åt den vanliga BH’n och fick fult gung på brösten i löpningen #fail) 2. Tog för kall tröja och frös 3. Missade att ta av mig örhängena 4. Missade strumpor (gick bra med vanliga) 5. Var kissnödig och hann inte kissa.

Det som blev rätt var i alla fall passet. 15 minuter uppvärmningsjogg, löpskolning och ruskiga backintervaller i terräng under 18 minuter. Sedan nedjogg 15 minuter. Själv kunde jag inte springa upp för backen för jag var så förbenat kissnödig och dessutom kall om rumpan. Sprang sedan till gymet och kissade läääääänge. ALDRIG mer glömma tränings BH. Aldrig aldrig aldrig.

Imorgon: Rätt klädsel och nykissad! Vasastan here I come!