Idag hade jag förmånen att föreläsa för en projektgrupp som hade ett start-up-möte. De ska organisera branchdagar för 500 personer. Att jobba i projekt i team är något även jag gör till vardags – och där jobbar jag på samma sätt som när jag springer långa ultralopp.

Lite motljus och suddigt, men hela staden som utsikt. Foto: privat

Lite motljus och suddigt, men hela staden som utsikt. Foto: privat

Först berättade jag min historia och vad ultra är, sedan berättade jag om några lopp och hur vi planerar dem. Jag och Staffan har kommit överens om att när vi springer lopp och tävlingar så har vi Drivkraft Glädje – vilket även är titeln på min Inspirationsföreläsning.

Vad kan jag ta med mig från löpningen till jobbet och tvärtom?

  • Lägg energi på rätt saker
  • Sätt mål och delmål tillsammans
  • Var öppen för varandras olikheter
  • Använd din lagkamrats fördelar
  • Var medveten om svagheter
  • Planera det som går att påverka
  • Lägg inte negativ energi på det som inte går att påverka
  • Hitta drivkraften och var medveten om att vi har olika sådana
  • Ta ansvar för din del (var utvilad och ät ordentligt)
  • Ha roligt – då är chansen att det blir lyckat mycket större
RAW-food chokladbollar innehåller dadlar istället för socker. Gott för kroppen. Foto: privat

RAW-food chokladbollar innehåller dadlar istället för socker. Gott för kroppen. Foto: privat

Efter föreläsningen bjöd Anna på RAW-food chokladbollar. Himmelskt goda och jag behövde verkligen energin efter en timmes pladdrande.

Mingel med gänget efter föreläsning och frågestund. Foto: privat

Mingel med gänget efter föreläsning och frågestund. Foto: privat