Igår stod det 35 km på etappschemat. Min strategi är att samla kilometrarna per dag OM MÖJLIGT. Jag vill inte överbelasta ett knä som varit överansträngt för inte så länge sedan, samt en annan liten detalj…

Jag jobbar!

Virtual Jungle Ultra - etapp 2
Tittut bakom skärmen på hemmakontoret

Denna vecka har jag workshop/utbildning mellan 10-14, i och för sig online, men tiden kan jag inte riktigt vara flexibel med. Alltså måste jag samla ihop de dagliga distanserna antligen INNAN jobbet eller efter.

Stoppa inte klockan!

De första dagarna ska jag försöka få ihop kilometrarna i ett svep, eftersom klockan startar när jag startar passet och jag får inte stänga av den förrän kilometrarna är samlade. Det går alltså inte att köra tre pass och bara räkna den aktiva tiden.

Gårdagens etapp

Jobb, utbildning och möten mellan 7:30 -15:00. Redo i löparkläder i sista mötet och sedan bar det iväg en sväng runt Kungsholmen.

Virtual Jungle Ultra - etapp 2
Hon drog mig tålmodigt i 22 km.

Min första checkpoint var efter 10 km där jag hämtade upp dottern och vi drog till Brunnsviken.

Det var mulet när vi startade, men efter ett litet tag var det klarblå himmel. Jag blev segare och segare, men Elin drog mig tålmodigt vidare.

När jag kommit 27 km, var jag så törstig så vi fick springa in på Sats och tigga en flaska vatten. Jag hade dessutom börjat få ett skavsår från tröjan i halslinningen. Mitt salta svett fick det att svida ordentligt.

Samla tomflaskor?

Virtual Jungle Ultra - etapp 2
Nytt mode?

Nejdå, inte springer jag och samlar Petflaskor på rundan. Jag fick använda den som liftare för skavsåret så att jag skulle kunna slutföra hela distansen.

Vinkade hej-då till Elin och stapplade hem de sista 2 kilometrarna. Varm och hungrig blev det glass före maten.

Nästa distans maran…