>Hade egentligen tänkt hitta lite inspiration och motivation i en vild BodyJam ikväll (nej Oliver, det går inte ut på att smeta in sig i marmelad) – men min BodyJammare June blev sjuk. Jag hakade på ett nytt förslag – Medelgympa på Friskis med Sussie (arbetskollega som ska bli Friskisinstruktör – kanske rentav leda en jogg-grupp).

Så lunchen ägnades åt hopp, studs, armhävningar och sit ups. Helt okej kroppsgenomkörare.

Musiken var inte så inspirerande, kommer inte ihåg vad han spelade… vilket fick mig att förstå varför gårdagens löpning gick åt fanders.

Det är Kent’s fel. Det blev alldeles för grått igår. Mörkgrått ute när jag sprang (regn), svarta löparkläder OCH Kent’s senaste album i lurarna. Den är mörk. Lyssna på texterna och försök tvinga fram solen.

Imorgon ska jag springa en mil = 10 kilometer. Oavsett väder dissar jag Kent då!