På lördag om två veckor är jag i början av mitt fjärde 24-timmarslopp. På plats i Esport Arena har jag Roxen som ska supporta mig, och Diana min adept som ska springa. Det kommer att bjudas på glädje i ett dygn – det kan jag lova!

Min adept Diana med ultralegendaren Rune Larsson i Oslo i höstas. Foto: privat

Min adept Diana med ultralegendaren Rune Larsson i Oslo i höstas. Foto: privat

Mitt mål är att hålla mig på banan alla 24 timmar. Och ha så roligt som jag brukar kunna ha när jag springer länge. Mitt senaste lopp bröt jag i Palermo då jag inte hittade varken glädje, motivation eller support. Roxen ska se till att jag har roligare PÅ banan än vid sidan om.

Skulle jag pricka in en bra dag vill jag såklart nosa på mitt PB (188.823m). Just nu känner jag mig grymt stark och har inte ont någonstans. Jag ska se till att hålla i detta de kommande veckorna!