>…själv har jag lårkänslor.

Idag blev det lyxträning – vi fick välja mellan backintervaller och springa Söder Runt med IF Linnéa. Gruppen delade sig, jag och Karin valde backintervaller och Nellan valde Söder runt (hon landade på 53 minuter, det osar gott för KR på lördag! Grattis syrran för superdupertid).

Jag joggade lite långsamt till träningen för att få lite extra kilometer i benen och försöka bli av med lite av stelheten från gårdagens knådning av rumpa och höft hos naprapaten. Allt kändes toppen och uppvärmningen med IF Linnéa gick förmodligen på tok för fort. Fast det blir lätt så, när jag och Karin ska prata samtidigt och blir exalterade på väder, härliga löpsteg och andra bryderier.

Backintervallerna tog Coach Allan hand om, idag fick vi lida för att han var missnöjd med sin insats på Boston maraton som han ”bara” sprang på 3:13:någonting. Alltså ”straffades” vi med 10 backintervaller. Okej, Allan körde 12 stycken. Efter det fick vi en liten bonus. Utfallsteg i uppförsbacke. Här gäller det att bli stark, inte vara snygg.

Jag klarade mina 10 backintervaller (a 130 m) på följande tider 0:40/41/42/41/40/41/40/41/40/38. Känner mig nöjd. Vi lyckades hålla nedvarvsjoggen långsammare än uppvärmningen.

Nu dunkar det ordentligt i Brolin-låren. Ska bli kul att kliva upp och köra BodyPump med Lilla Duktig imorgon bitti. Jag kommer förmodligen falla ihop och ligga som en lea-lös trasa när vi kör benböj. Jag har ju i och för sig lovat att Lilla Duktig ska få ha mer vikter än jag på just benlåten, bara jag får vinna ord-duellen.