>BUT I LOVE IT!!

Snabb summering:

Torsdag: Kom hem sent, var ur gängorna – ägnade mig åt tvätt, uppackning, jobb och mathandling. Ingen löpning (sparar till fredag kväll…)

Fredag: 75 minuter NMT med härligaste Spyfys. Fokus stryrka och styrka blev det. Jag var lite för pratglad och blev erbjuden både gasmask och filter mot mitt skitsnack… 😀 tog ingetdera. Ikväll löpning. Om. Jag. Hinner.

Lördag: Lugn jogg som start på en riktig bulldag – sedan armträning i form av lussebullsdegsknådande, pepparkaksdegskavlande och godisfixeri. Kanske lite gummibolls-studs på nattakvisten (min form av dans tydligen…)

Söndag: Hmmm – tänkte kolla formen på Le Raf – han ska tydligen träna väldigt intensivt inför TEC (enligt hans fru som tränar NMT med mig…) Vill ju syna mina medlöpare och se vad jag kan dra för nytta av dem. TEC-banan ska således inspekteras. Någon som vill hänga med?