>

…och i min skalle såddes ett litet, litet frö igår.

Jag gillar snabba beslut, jag vill se resultat fort. Om jag inte kan det så måste jag lägga upp ett projekt med små delmål. Alltså kommer inte det här fröet att få samma tid på sig att gro, rota sig och växa sig stark i sin egen takt, såsom en björk.

Jag måste nog hjälpa till på traven.

Fröet heter Berlin Maraton. Jag råkar av en händelse befinna mig i den nämnda staden vid den nämnda tidpunkten för loppet. Jag råkar ha med mig hela min mans släkt (potentiell hejarklack?) och jag råkar för tillfället (idag) ha 107 mil i benen (sedan december). Och min löparklubb IF Linnéa ska givetvis dit och springa maraton, så som en löparklubb ska.

>Björken blommar för fullt...

Dilemma…

Vad som talar FÖR att jag skulle anmäla mig:
* Jag behöver inte fokusera på personbästa på Sthlm Marathon.
* Jag har bra grundträning och behöver bara bibehålla och vidareutveckla.
* Jag kommer att vara i grym form i september.
* Det är superkul att springa.
* Jag är stolt/glad/lycklig att få vara en del av IF Linnéa.
* Jag vet inte om jag skulle stå ut med att vara publik och inte få springa.

Vad som talar EMOT att jag anmäler mig
* Ett maraton om året kanske räcker…?
* Den sociala biten blir nog lidande: make, barn och vänner.
* Jag kommer inte att kunna dricka kopiösa mängder goda drinkar i sommar.
* Jag kanske blir en löparnörd på riktigt, inte bara en Wannabee (eller ska detta vara på FÖR-sidan?)

Ska jag rycka upp fröet, eller låta det torka ut? Vattna det? Eller helt enkelt gödsla på och se fram emot skörden? Vad ska jag göra?