>Min ultrasyster Fredrika har också startat en 3-veckorsfokusering – här gäller det att äta RAW. Eftersom jag gillar att testa nytt, gillar att få energi (och ge) så ska jag testa några av recepten. Jag har varit fullt sysselsatt under helgen med att jogga med Jenny, umågs med brorsdotter Linnéa, hjälpa Stekaren att dra upp båten, fira lillasyster och umgås med min dotter och prioriterat bort Handla Mat. Alltså har jag fått ta det som finns hemma innan jag testar RAW.

>Pigg som en mört! Glad som en lax.

Så här såg i alla fall min måndag ut:

Frukost: Havregrynsgröt, skivad banan, oatley, kaffe + Järnbrus

Träning: 75 minuter militärträning

Mellis: 1 banan

lunch: Sallad med tonfisk, ruccola, sugarsnaps, tomat, hel bulgur, ägg, pumpafrön, rapsolja och kryddor

Mellis 1: apelsin och en äpple

Mellis 2: avokado

Middag: lax i ugn, potatis, rårivna morötter, broccoli och en klick laktosfri keso som jag blandat i färska örter i. 2 Omega 3-kapslar (hehe – som grädde på moset ungefär).

Jag känner mig fortfarande pigg (Lös upp kontoret med röda skor igår).

P.S När jag var i affären på väg hem från jobbet träffade jag Spyfys i civila kläder som med myndig stämma sa ”Hittar du något?”. Jag tänkte instinktivt slänga mig ner på golvet och köra armhävningar – men kontrade snabbt i taskig medelålderskvinnoursäkt ”Jag gjorde illa knät imorse”…

Hur såg er måndag ut?

********************************