I Stockholm har det regnat och varit mulet många dagar i sträck nu. Locket med grå moln gör att det känns som att solen aldrig går upp och det är jämnmörkt. Lätt att skippa utomhusträningen eller hur?

Hitta bra prylar!

Mörkerperiod - hitta dina älsklingsprylar!
Min favoritpryl nummer ett! Flipbelt.

Jag älskar mitt Flipbelt där jag har nycklar, telefon och betal/SL-kort. Det går att peta in gel och mindre vattenflaskor i midjebältet också. Det absolut bästa är att INGET skramlar eller skakar.

Se och synas!

En välkommen nyhet till mitt Flipbelt är lampan! Midjelampa istället för pannlampa. Supersmart! Varför blända folk man springer bredvid och vänder sig mot och pratar med? Den trasslar inte in sig i huvudets hår. Lampan hade bra sken i fyra nivåer. Mer detaljer om lampans funktioner kan du läsa om här.

Mörkerperiod - hitta dina älsklingsprylar!
Liten och smidig lampa. Ses och synas.

Den är lätt att bara trä in i Flipbelt och lätt att manövrera. Jag gillade att ha ljuset från midjan och den gav ett bra sken. Jag försökte ta ett foto i skogen där det var kolsvart och regnade häromkvällen, men jag måste ha sprungit riktigt snabbt, för detta var det jag fångade…

Mörkerperiod - hitta dina älsklingsprylar!
Ljuset framför fötterna.

Jag upplevde inte samma ”vågiga” känsla som man har när man rör huvudet med lampan och tittar ner/upp utan att ljuset låg jämnt framför mig även när jag blickade framåt. Riktigt coolt.

Så nu hindrar inget att jag kan transportjogga från jobbet till gymet på kvällen.