>jag orkar inte vänta en hel månad på Trollhättans 12-timmarslopp så jag såg ingen annan utväg än att investera i lite mellantävling.

Det är ett helt nytt lopp som går från Grisslehamn till Norrtälje, en helt ny etapp av Sverigeleden. Så ja, varför inte spendera sin födelsedag på terränglopp? Sötaste Evelina har lovat att sköta markservicen med transportlogistik före och efter loppet och servera Runekakor, ostfrallor och chips som Ultralöpare kräver. Undrar om hon blir den enda publiken? Eller om jag ska räkna i läskiga ormar som jag förmodligen kommer att stöta på. Finns det björnar i Roslagen Grissle(hamns)björnar? Jag är ju rätt duktig på att irra bort mig också, så om det inte är så bra markeringar har jag printat ut denna karta – borde väl räcka?
>Anmäld till Jättelångt den 13 juni

Kort om loppet:
Vad? Terrängultramarathon
Var? Roslagen, Grisslehamn till Norrtälje
Hur? Avskalat. Du, dina springskor och Roslagsleden.

Reglerna för loppet är enkla:
1. Ingen nedskräpning
2. Hjälp medtävlare i nöd
3. Om ovanstående regler bryts leder detta till omedelbar diskvalificering
Sista anmälningsdag är imorgon så du hinner fortfarande anmäla dig!

Det ska bli spännande att se vad jag, Asfaltsprinsessan, kan åstadkomma på ett sånt här terränglopp!