>Framförallt härlig oktoberluft i lungorna!

Med en hel veckas löpvila satt dagens IF Linnéaträning som en smäck. Blött i mark och mörkt i spår. Årstaviken runt i ett makligt tempo. Hakade på Ultraschmultra och Annika i en Ultraskön uppvärmning. Prat om att springa långt eller snabbt satte spinn i skallen. Nästa år ska jag springa långt och långsamt, kort och snabbt. Och så lite mittemellan.

Klaffsade fram på mörka, oupplysta vägar vid Årstaviken tjattrandes med Helena. Vi sprang ifatt Ingrid och Linda vid Skanstull och fortsatte med Berlin Maraton som samtalsämne. Klämde vår tunga tanto-backe och styrde mot klubbhuset. Snack om lag till Tömilen. Tog sedan 3 kilometer jogg hem.

Totalt 12 kilometer i makligt 6-minuterstempo. Löpsnack, pepp, utmaningssnack, divalater, leriga löparskor, reflexväst, svett och mössor. Löpning i kvadrat – precis så härligt som jag vill att det ska vara!

Ken tyckte att jag var en fegis som inte vågade ta Söder Runt i snabbtempo, jag kontrade med att ta honom på ryggen på torsdag när jag kör armhävningar… fast då hade jag glömt att jag ska till London och jobba just den dan… attans otur 🙂 Framförallt för Ken som får köra armhävningarna själv.