Idag är jag i Köpenhamn och jobbar. I taxin imorse satt jag och pratade med chauffören om väder (hey! Jag är från Sverige! Här pratar vi väder) och kom in på Brunnsviken Runt. Sen andra sjöar runt. Som Vätternrundan som chauffören såklart slagit vad om och var tvungen att genomföra för några år sedan. Styrde in på Rönningesjön och förra helgens TEC. Jag fick många följdfrågor. Så visade det sig att han i allra högsta grad visste vem Johan Steene var, han som van något ökenlopp häromsistenes…TransOmania hette det visst…

Här är Johan Steene när han vann TEC2013. Foto: privat

Här är Johan Steene när han vann TEC2013. Foto: privat

 

Jo, så sprang han TEC 100 miles på 14:50 och kom 3:a, veckan efter tog han en återhämtningsjogg på Boston Maraton och gjorde 2:49 om jag inte minns fel.

Coolt att taxichauffören visste vem han var. Coolt att taxichauffören visste vad ultra var. Det hör inte till vanligheten.