>

Onsdag morgon fortsätter de små missödena!

Jag vet inte om det var för att jag vaknade 04:45 som jag spillde ut mitt kaffe över den vita blusen på Arlande. Eftersom jag sedan tycker att jag reser smart, det vill säga med minimal packning för att få plats med löpardojjor, garmin, träningskläder och ändå slippa checka in väskan, så hade jag bara ytterligare en uppsättning kläder. Äsch, shit happens.

Planet till Paris var försenat, skyndar mig att ta transporttåget till terminal 2 för att ta snabbtåget till Disneyland Paris… där möts vi av ett bombhot. Tågtrafiken stoppad och terminalen skall utrymmas. Efter mycket om och men (läs: Jag slängde ut Janne på motorvägen för att stoppa en taxi) kom vi i alla fall fram till konferensen. Bara 1½ timme försenade.

>En olycka kommer sällan ensam.Vädret var varmt och det var lite molningt, perfekt för en lång härlig löptur. Av den blev det inget. Istället blev vi indelade i grupper och skulle gå på skattjakt genom Disneyland efter en lång dag i konferensrummet. Okej, det går ju att tävla på detta sätt också, utan att svettas. Vi gick ut stenhårt men vann tyvärr inte. Det var någonstans här som oturen vände, jag kände det i samma sekund jag fick ett glas champagne före middagen.

Lugn! jag tog bara ett glas och hade ingen handväska med mig, vi fick en härlig VildaVästernmiddag med prisutdelning för insatser under andra kvartalet. Jag vann! Jag var den enda från Norden som fick pris. Priset får jag välja själv (skriver inte ut värdet här då jag anar påtryckningar från mina barn… och jag gillar att ha övertaget)

Imorse tog jag en halvsnabb runda på 6 km med Göran före frukost. Det var skönt att få springa lite för dagen innebär bara stillasittande.

Det är okej att åka på tjänsteresa då och då, men just nu vill jag bara ha tillbaka rutinen och kunna strukturera upp min träning. Jag har missat 3 morgonpumpar med LillaDuktig, missar IF Linnéa träningen ikväll och har svårt att hinna ikapp eftersom arbetet tar den mesta tiden på resorna. Jag behöver hitta motivatinen, inspirationen och träningsfokuseringen.

Nu återstår bara att bestämma mitt pris: Ett träningsläger i Portugal med Springtime eller en mysig spa-helg med maken? Köra en sportbil en vecka eller en weekend i New York? Tråkigare saker kan man väl fundera på!

>En olycka kommer sällan ensam.>En olycka kommer sällan ensam.