>vill passa på medan löven är kvar på träden.

Det känns som jag knappt kört någon höstlöpning alls. Ingen riktig i alla fall. När jag tränar med IF Linnéa är det ju sent och mörkt. När jag springer med Sussie så tjattrar jag hela tiden. Visst njuter jag av att få komma ut på lunchen, men jag har varit så totalfokuserad på Sussies teknik och att prata tips så rundan har liksom försvunnit i ett nafs.

Jag vill ha den där sköna, långa, långsamma höstturen när jag kan filosofera i min ensamhet och njuta av färger, dofter och luft. Helgerna har gått åt till lopp där fokus har varit driv.

Så innan det är dags att spendera mer tid inne på gymet än ute i naturen bara måste jag få till ett långt skönt pass.

Status Sätesmuskel
Har ännu inte tagit någon Voltaren (inte hunnit köpa), men har stretchat och kört rehab både lördag och söndag. Idag känns det mycket bättre. Naprapattid bokad.

Status Inspiration
Jag hämtar massor av inspiration från alla härliga bloggar, men har bara varit Internetuppkopplad i 12 minuter denna helg – varav 9 minuter spenderades på att betala räkningar – grrrr. Alltså är inspirationsnivån låg. Ska läsa ikapp mig ikväll!

Status Utmaningar
Har nog tänkt att springa Tömilen i november. Men känner inget tävlingsfokus – mer en kul grej liksom. Jag har fullt med utmaningar i det dagliga livet för tillfället så jag balanserar över lite energi dit. Var sak har ju sin tid. Kanske mina tånaglar på pektårna blir glada och växer ut om jag håller mig lite lugn och ifrån det hårda nötandet i tävlingsskor.

Status Knas och otippat
Idag har jag köpt en ny lägenhet.