>På schemat: Uppvärming 3 km, sedan 10*400-metersintervaller som avslutas med nedjogg. Detta kan jag fixa på väg till jobbet tänkte jag tidigare i veckan.

Jo tjena.

Insida lår, hamstring- och sätesmuskler är som ett stort cementpaket av träningsvärk. Jag försökte stretcha hemma innan, men det kändes mer som gnissel och att mellandelen av kroppen skulle krackelera och gå sönder. Försökte försiktigt tänja ut fransyskan men det tog stopp.

Det blev 14,9 kilometer ”junk miles”.

>Häftiga intervaller på väg till jobbet?Idag går jag inte direkt ledigt och snyggt. Dessutom hade jag tagit med ”arbetskläderna” till jobbet redan i tisdags – vilket inkluderade ett par högklackade stövletter. Jag går mer som en transa som testar pumps första gången. Kanske jag borde tupera håret, prata med mörk stämma och kladda knallrött läppstift utanför munnen idag så jag matchar min gångstil?

Längd: 14,9 km
Tid: 1:21:08
Kilometertid: 5:26