>Det är väl bara att få in rutinerna!

>Hur svårt kan det vara?Jag har ju den smått irriterande ikonen ”Hundred-push-ups” här intill. En utmaning att klara 100 armhävningar på 6 veckor. Utmaningen har liksom stannat som en logga här på bloggen, jag klarade 4-5 omgångar och ligger således på vecka 2 efter snart 7 veckor.

Det är egentligen inte snack om att inte ha tid. Jag glömmer helt enkelt bort. För mig gäller ”Planerad träning är träning som blir av”.
Därför anmälde jag mig till utmaningen på Nix blogg där det ska utföras och redovisas löpstyrka, löpskolning och löpstretch fram till Stockholm Marathon. Fuskredovisar man får man brinna i helvetet. Jag ska banne mig vinna den där utmaningen. Jag kommer vara så löpskolad att jag kan ställa upp i Tiotusenkronorsfrågan, så grymt stark att mina vader kommer att vara hjärtformade när de visas i pumps framåt våren och så in i bövelen välstretchad att jag kan slå knut på mig själv.

Så hur svårt kan det vara? Det är bara att planera in och genomföra!