Idag är det bara en t-shirt och ingen sanning. Foto: privat

Idag är det bara en t-shirt och ingen sanning. Foto: privat

Somliga dagar har jag späckat schema. Då får ingenting gå fel. Som att krocka med bilen. Vilket jag gjorde idag. Inga personskador men två ledsna fronter och en RallMazda som precis firat 20.000 mil… Eftersom jag är inne i bubblan inför helgens tävling har jag varken tålamod eller extra roliga vitsar till mig själv. Blev så irriterad att jag grät en skvätt. Jag antar att gårdagens vinst var för bra för att vara sann och att den behövdes balanseras lite…

Jaja, sånt som händer när det är halt, nedförsbacke och enfiligt. Ska något gå snett så är det ju bra att resten också gör det. Så att det inte blir dåliga saker varje dag, utan att man samlar dem till EN dag. Dagen fortsatte med inställda möten, missade deadlines (till mig – inte av mig), försening av mig själv till att vara löpledare (fast jag hann med 4 minuter tillgodo, men stressen… ack vad den är ovärd). Var det inte jag som förespråkade vila sista veckan innan tävling?

Och jag som älskar måndagar

Löste allt med att äta en näringsrik middag med massor av grönsaker, quinoa, köttbullar (frångick köttfri måndag) och ett lass med glass, nötter och choklad. Och det lasset fick utgöra krishanteringen. Har inte ens fotat eländet. Tur att jag inte behöver vara Superwoman just idag. Sparar det till helgen.