>jag kan inte säga nej till roliga saker.

”Somliga frukostar är nyttigare än andra”. Detta var titeln på ett event som Lilla Duktig anordnad när vi arbetade tillsammans för hundra år sedan. Målgruppen: vetgiriga utvecklare. Ingen brydde sig direkt om innehållet i frukosten utan det var seminariet som lockade. Skoj.
>Jag har problem!
Jag kan idag kontra med ”Somliga luncher är farligare än andra”. Igår lunchade jag nämligen med Bergslöpare M som jag träffade i MonteGordo och senare på Hallsbergs 6-timmars. Maten vi åt var rätt nyttig och samtalsämnet var givetvis löpning och tävlingar. M undrade om jag kollat på alla roliga Ultralopp som finns i Sverige och utomlands. Jag svarade ”Nej, det går inte, om jag går in på en sån sida har jag plötsligt anmält mig till alla möjliga tävlingar”. För så fungerar jag. Svårt att säga nej till roliga saker. Och jag njuter ofta och mycket. Han lämnade givetvis lunchen med orden ”Jag skickar över en länk med ett roligt lopp”. Idag fick jag mejlet. Först tänkte jag inte klicka på länken – men jag tror att sajten liksom öppnade sig själv… Men då blev jag glad för jag kan inte franska. Men jag förstår ju engelska. Grrrrrr – läste bara inledningen… Jag är farligt nära att läsa vidare.

Jag får nog schemalägga nejsägning och totalfokusering i mitt träningsschema. För i mars har jag mitt första viktiga lopp som jag ska vara formtoppad inför. Nämligen Skövde 6-timmars.