>Shit vad kul jag har med siffror!

Jag har inte sprungit ett enda millopp i år. Det känns konstigt. Bergslöpare M frågade ”Har du kollat hur många tävlingsmil du har i år?”. Och det hade jag förstås inte då. Det har jag nu. Jag kan konstatera följande, jag har kutat motsvarande 59 stycken millopp och drygt 14 marathon. Ingen fjösig tävlingssäsong va? 😉 Även om jag tvivlar på att marathoneliten kör 14 stycken på ett år – de kör väl 3-4 stycken skulle jag tippa.

Fram till idag har jag sprungit totalt 2205 kilometer, varav 596 km* på tävling. En tredjedel på tävling alltså. Fast det återstår ju några månader av året så träningskilometrarna kommer att öka. Jag är ju trots allt kilometerknarkare. Jag tycker dessutom att hösten och vintern är den mysigaste löpningssäsongen!

Det går fort när man har roligt! Och då menar jag inte att farten är så snabb utan att kilometersiffran fort tickar iväg. Och kul har jag. Skitkul! Jag älskar att springa långt.

Kanske är det därför jag har satt ett litet larm på datorn och telefonen om att anmäla mig till GAX Trans Scania nästa år, när anmälningen öppnar. Det loppet är 245km långt. Hela jag börjar le bara jag tänker på det. Från början fanns det bara 10 platser, nu är det utökat till 16. Håll tummarna för att jag får vara en av dem som står på startlinjen!

*) fördelat på 9 tävlingar: 1st halvmara, 2st marathon, 2st 6-timmars, 1st Jättelångt, 1st 12-timmars, 1st 50k, 1st GAX

***********************