>…Wallenbergare på fasan* – fint värre.

Dagen började med stor julfrukost på jobbet som slutade kl. 10. Lunchen (3-rätters) serverades 1½ timme senare… och höll på till kvart i två. Vid 15-tiden hojtade Sussie att nu fanns det lussebullar och Alladin-choklad. Jag har fick i mig energi för 5 löpturer.

Den första av dessa turer avtjänades på IF Linnéa-träning, där större delen av gänget körde Söder Runt, och jag och två tappra själar (min Gasell-son var den ene…) tog 8 backintervaller.

>Jag åt en polare till lunch idag...

Jag fick ”bara” ihop 10,53 km – nu är varje meter lite viktig, då IF Linnéa ska vinna Kommuntoppen på jogg.se. Karin ligger i topp och glänser, Fredrik-for-jogg-President har lovat att kamma hem titeln. Vi ska ha så många som möjligt representerade på top 20. Heja Stockholms bästa klubb!

*) Min titel på IF Linnéa är Fasan.