Har blivit starstruck inte mindre än tre gånger denna vecka. Om inte fler, för en gång var jag ruskigt nära Joel Kinnaman.

Rille Hante och Joel Kinnaman

Inspirerande kändisspäckad vecka

Richard Hante i samma hjälm som Joel haft på sig. Foto: privat

Tele2 har som kampanj ”nöj dig med mer” och gör en rad filmer ”i huvudet på…”. Kanske har ni sett ”I huvudet på Joel Kinnaman”? I torsdags var det dags för min kompis Rille Hante att trä på sig hjälmen och låta hela Sverige kliva in i hans värld. Han och Pehr har Stockholms juligaste hem – varför nöja sig med EN gran när man kan ha 32? Jag var med och minglade i direktsändning utklädd till ängel. Hjälmen har Joel K haft på sig… Du kan se videon här.

Petra Månström

Inspirerande kändisspäckad vecka

Efter 2 timmars löpning. Foto: Petra Månström

Allas vår Maratonpodden-Petra! Hon är inte bara en god vän, utan även en grym affärskvinna och Influenser. Vi springer långpass och pratar om ALLT (utom träning). Det kan vara allt ifrån affärsupplägg, hantering av kollegor/chefer/översittare/latmaskar, semesterplaner, härliga platser, roliga event och aktiviteter vi vill skapa i framtiden. Jag är alltid glad och fylld av ny energi efter vår rundor.

Maria Jansson

Inspirerande kändisspäckad vecka

Maria Jansson Europarekordsinnehavare på 24-timmars med 250km. Foto: privat

När världseliten frågar ”Ska vi springa långpass” då svarar man ja. Det är sen gammalt. Söndag morgon bar det iväg på tvåtimmarspass (jag försökte få henne att springa sig trött en timme innan, men hon var pigg som attan). Jag försökte lura henne att hennes tränare Andreas Falk beordrat henne att springa brointervaller (jag skulle få gå och hon skulle få springa tillbaka och hämta mig), det gick hon bara med på över Västerbron och Ulvsunabron. Över Tranebergsbron och Solnabron fick jag vackert springa på…

Och vacker löpning var det i Stockholm i förmiddags

Inspirerande kändisspäckad vecka

Årstabron mot spegelblankt vatten. Foto: privat