Efter lördagens långlöpning kan det tänkas att kroppen vill vila. Det ville dock inte mina vänner som inte sprungit och jag hade redan tackat ja till att testa SHAPE. Tog mig med stela ben till Farsta för en genomdyvling av de muskler som missats under sexmilaren.

Alltid lite småpirrigt att testa något nytt. Här håller jag krampaktigt i 5 kilosvikten. Foto: Susann Wilson

Alltid lite småpirrigt att testa något nytt. Här håller jag krampaktigt i 5 kilosvikten. Foto: Susann Wilson

SHAPE är funktionell styrka med varierade övningar för hela kroppen. Med hjälp av sin egen kroppsvikt, låda, vikter och en sjukt bra instruktör så arbetades kroppen igenom. Jag fokuserade på strech och smidighet, tog bort lite av tyngden på benen för mina vader var lika hårda som mitt pannben.

Att skapa rutiner kring träning gör att den blir av. Jag träffar gärna Sussie och Pernilla på SATS i Farsta på helgen, tränar 1-3 pass beroende på vad som erbjuds så avslutar vi med bastu, snack om killar och en hälsolunch på Systrarna Voltaire.

Kryddstark soppa smakade gott och värmde. Foto: privat

Kryddstark soppa smakade gott och värmde. Foto: privat