Såklart!

Kommer det en i min väg så suger jag tag i den. För att vinna? Nej för att göra varje dag lite annorlunda och kanske vissa saker blir en smula roligare.

Måndagens utmaning. Foto: privat

Måndagens utmaning. Foto: privat

Att ha Krutgubben i sitt nätverk, och egentligen i min direkta närhet då hans gym, Actic Kista, ligger 300 meter från mitt kontor, är en ynnest. OMG den killen kan få ett 6-timmars spinningpass att vara roligt och frågesporterna runt tretimmarspassen är något att se fram emot. Nu har han gjort det igen. Lägger ut en utmaning om dagen. Jag har inte svårt att få in träningen, jag har bara en utmaning att vara tillräckligt kreativ för att MIN träning ska matcha så jag får poäng i HANS tävling.

Så länge det finns utmaningar finns det MarathonMior.

Det var ju inte så svårt att få Petra Sporre att haka på 45 minuter terränglöpning på halt underlag i Ursvik på lunchen, och bra mellanmål fixar jag för det mesta. Tack vare Petra Månström kan jag ju dessutom fånga min nuna på bild i en selfie. Får se om det blir full pott idag då bonuspoängen delas ut till bästa selfie. Jag garderade mig med Twofies.

Processed with MOLDIV

Jagar poäng med följande motivering:

  • Världsklassmellanmål: Ekologisk kvarg med egenblockade, frysta blåbär.
  • Mellis 2: Ekologisk banan (pensionärsvarningsmogen) och apelsin
  • 45 minuter visar klockan
  • …och jag och Petra körde tufft upp-och-ner (bild vid vändningstallen. Viktigt med rundningsmärken)
  • En tunnelbaneselfie på väg till dagens andra träning med dottern. Pinsamt att plåta på tunnelbanan när man är 45 år gammal och hoppas på en extrapoäng
  • Twofie med dottern före träningen
  • …och beviset hur tuffa vi blev efter styrkan.