Dagarna rusar iväg och timmarna räcker aldrig riktigt till. Plötsligt är klockan 18:00 på kontoret och dagen passerade. Stanna upp och njut av saker – för vet du vad? De där timmarna är det liv du lever! Jag har förmånen att älska mitt jobb, och gilla mina kollegor, vilket gör att jag känner mig i högsta grad levande. Vi har i och för sig världens bästa team för tillfället, med människor som fungerar mycket bra tillsammans. Jag försöker att stanna upp och vara nöjd och glad under dagarna och inte konstant vara på tankemässigt språng.

Foto: Mats Bäcker

Foto: Mats Bäcker

Glöm inte att balansera in en massa roliga saker i ditt liv. Jag var till exempel och tittade på Orup på Hamburger Börs igår kväll. Han var helt fantastisk! Anledningen till att han var så bra, var samspelet på scenen och att ALLA verkade älska det de gjorde. Det märks när människor trivs. Jag slungades tillbaka massor av år och många med mig. Texterna satt kvar liksom minnena. Vem har inte sörjt med hjälp av en Orup-låt, eller känt sig otroligt träffad och lycklig? Alla sjöng med i ”Jag har bara regn hos mig…”

Idag har det regnat. Det är inget som bekommer mig, förutom att regn brukar följas av en fantastisk löparluft – JAG ska ut i skogen och lufta mina ben efter jobbet.

Om du är en av dem som inte gillar regn och rusk – Anmäl dig omedelbums till Kanarieörana i November – dit du åker med mig, Petra Månström och legendaren Rune Larsson!