>att jag snoozade förbi NMT-träningen imorse…

Inget fokus i världen kunde få upp mig ur den varma sängen. Kanske beror det på att jag också är mänsklig, jag fick för mig att leka SuperWoman efter löpträningen med IF Linnéa igår, cyklade från Söder med Ken vid halv nio…skulle bara hinna med att handla, laga mat, äta, coacha tonårstjej, duscha, parkera om bilen, hänga tvätt och bara fixa lite… så där som jag brukar.

Klockan blev sent och jag hade inte ens fått ihop 6 timmars sömn när klockan ringde i morse. Eftersom hjärnan låg kvar i torktumlaren stängde handen av alarmet och kroppen snoozade skönt vidare. Ah! Extrasömn – extraenergi!

Hmmm – 75 minuter missad styrketräning med Nordic Military Training – hur kompenserar jag det? Går på fest såklart! Ikväll ska jag hoppa i PartyPrinsessakläderna istället för SuperWoman/Skogsmulle/löpartajtsprydd/kostym-på-jobbet-klädnad och dansa. Jag ska dansa tills mjölksyran sprutar ur öronen på mig. Jag ska kombinera BodyJam-moves med Afrikansk höftvickning och lite latino-spret. Jag tänker testa tango, dansa hula-hula – och om mitt nyplattade hår fortfarande är rakt vid midnatt har jag totalt misslyckats med min ”träning” – kanske jag skulle ha mina löparflätor redan vid ankomst till festen? Jag tror helt säkert att höftrörelserna kommer att bidra till skönt gung i Sörmlands skogar nästa helg!>Måste erkänna...
Trevlig fredag folks! Träning blir precis vad du gör den till – eller så gör du vadsomhelst till träning.