En bild från Tarfaladalen där jag vandrade med min mor för en månad sedan. Foto: privat

En bild från Tarfaladalen där jag vandrade med min mor för en månad sedan. Foto: privat

Ena dagen springer jag tanklös i skogen. En skön känsla utan stress och mål. Bara ett varande i terrängskor – ett med naturen och den sköna luften. En känsla av välbefinnande där tider och kurvor inte spelar någon roll…

för att i nästa stund anmäla mig till ett 24-timmars

… som går på en 400-metersbana av nästan tartan. Sådana ytterligheter det finns inom min löpning. Under ett tidslopp krävs det mer tankar och mental styrka än den tidlösa löpningen i skogen. Jag gillar både och, och framförallt gillar jag att variera mig. När jag springer runt-runt-runt som en kanin så är det de fina turerna utomhus jag tänker på och frammanar i mitt inre. Tur att jag har en del vackra minnen att plocka fram!