ZZZZZzzzzzzz

Jag sover gott på flyg. När jag inte sover kan jag djupdyka i jobb. Denna gång har jag lämnat mitt Marknadschefsjobb hemma helt och hållet! Istället har jag tagit med mig dokumentation för utbildning av löpcoacher för att förfriska mina kunskaper. Jag lär mig gärna saker från många olika instanser – Svenska Friidrottsförbundet, PT-School, mini bootcamps, clinics, Böcker i mängder, Föreläsningar, naprapater och inte minst från löpare av alla de slag. Jag vill kunna möta mina kunder/adepter på ett så nära-dem sätt som möjligt.

Dokumentation om kommunikation som löpcoach. Foto: privat

Dokumentation om kommunikation som löpcoach. Foto: privat

Jag ska läsa om Pulsträning av Jonas Gustrin och läsa om hur jag på bästa sätt kommunicerar som coach. Två intressanta aspekter. En bok och ett kompendie.

Samtidigt läser dottern Företagsekonomi som är ett annat stort intresse jag också har, jag hoppas att jag inte sitter böjd över hennes böcker istället och pratar täckningsgrad med mina löpadepter när jag kommer hem. Flyg är kul och en bra tid att använda till bra saker. Snarka, plugga och krama dottern.