Just nu har vi vår årliga kundträff i Boston med över 8500 kunder på plats. Jag har förmånen att vara värdinna för våra nordiska kunder och får, förutom en massa energiboost av att än en gång känna att jag verkligen trivs på mitt jobb, även möjlighet att se nya ställen.

 

Löpning förenar människor.

Boston -jobb, jogg, jobb, jogg och lite däremellan

Precis som hundägare, småbarnsföräldrar och rökare – så hittar morgonjoggarna varandra. Eller åtminstone hejar och sporrar varandra att ta rundan, om man nu vill vara själv. Dessutom anordnade företaget en Chrity-fun-run på 5 km innan konferensen en morgon. Eftersom vi är i Amerika och rätt stor del av publiken är ordentligt överviktiga borde vi kanske ordna fler hälsoinsatser, men konferensen är bara fyra dagar lång.

 

Boston är en fantastisk löparstad

Boston -jobb, jogg, jobb, jogg och lite däremellan

Det finns många fina gång- och cykelvägar nere vid floden och det är coolt att se universitetsstuderanden träna rodd, precis som i amerikanska filmer. Varje morgon har jag nu joggat mellan 7-15 kilometer och det är slående vackert med körsbärsblom och hög klar luft. Jag har fått med mig kollegan Mattias som inte sprungit på 20 år, som kom upp i drygt 4,5km innan han släppte iväg mig. Sedan har jag, min rytmiska andning och min energi fått springa helt själv. I morse ville jag aldrig att det skulle ta slut. Jag skulle kunna hålla på i flera timmar. Men plikten kallade och klockan stannade på 15,1 km. Efter detta intogs min björnbärsöverdoserade frukost…

Boston -jobb, jogg, jobb, jogg och lite däremellan