Eller det gjorde jag ju inte. Varken låg eller bäddade, eftersom jag bodde på hotell och var på jobbkonferens. Däremot hade jag tydligen hetsat kollegorna att springa morgonjogg i Port Aventura morgonen efter festen. Bara att infinna sig.

Som man bäddar får man ligga

Det är det fina med att boka in något, att det blir av. Vi tog 45 minuter morgonjogg och jag kände mig mycket piggare och redo för att sitta i ett auditorium i tre timmar innan hemfärd.

Tack vare detta nådde jag målet att få ihop ett maraton under kick-offen. Det har varit mitt motto de senaste åren. Ibland har jag fått springa 30 minuter på morgonen och 30 minuter på eftermiddagen – men målet har jag alltid velat nå. Denna gång hade jag i och för sig en extra dag på mig för jag hade möten med mina Europeiska marknadschefskollegor en dag innan eventet startade. Vi har alltid tight schema och jag gillar utmaningen att få ihop minst 42,2 km och tillräckligt med sömn att utföra dem.

Det saknades sex kilometer och jag var på dansgolvet till över midnatt… men jag grejade det och åkte hem med 43 kilometer i benen. Det är så jag gör – sätter en utmaning och ser till att försöka ro hem den.