>Nej jag tror jag har det ännu roligare i Slough!

Det räckte med att min förra chef (hon som var så bra och älskar att jogga, ha möten med mig under träning och gärna badar i champagne) kom in under mötet. Då förändrades atmosfären från mörkgrå-London-förort till glamourös ”Vi-är-världens-bästa-vinnar-team”. Hann med att konferera viktiga frågor i 1½ timme. Där satt vi och nickade i våra välstrukna kostymer (okej – jag hade kjol och strikt polo -men välplattat hår och rätt smycken). ”Mötet fortsätter efter lunch” basunerar Jen.

Vi blir transporterade till jordens coolaste ställe. Där bjuds vi först på champagne, sedan på typisk engels julmat (helt ok…) med massor av vin.

Hur mötet senare gick… jo -sådär. Dessa sammankomster innebär ju ofta att man ska upp i ottan och jobba till 23-tiden, så det knappt finns utrymme för träning. Med alkoholmängden i kroppen jag har nu utgör inte ens mitt rum ett najs alternativ till gym (man kan alltid fila på plankan, göra situps, kanske ta tag i armhävningsutmaningen och köra tågång… )

Kan man göra löpskolning här?

>Inte lika skoj som i "The Office"...
Nu är min halvtimmesrast över, dag för representationsmiddag. Jag är givetvis ledsen att missa IF Linnéa-träningen idag (alla viktiga kilometrar!) och NordicMilitary imorgon. Men jag ser detta som vila av rumpmuskeln. Skulle nog tagit med tennisbollen att knåda med under de långdragna, stillasittande dragningarna…
P.S Min nya chef har på sig en aprikosfärgad stickad tröja med en bloderad blomma på magen – ska jag ta det seriöst?
*********************************************