Foto: Hans Berggren

Foto: Hans Berggren

Dagens utmaning var att träna något jag vanligtvis inte tränar. Valet föll på AMP (Athletic Movement Performance) på SATS.  Den största delen innehöll rörlighet vilket jag inte så ofta kör längre (inte sedan Soma Moves på Mornington Healthclub).

Jag förstår att passet är bra för rörlighet i höfter men det var inte lika roligt som Soma, men efter ett tag skulle styrka plötsligt in och passet kändes inte genomtänkt. Det var liksom tre pass i ett. Barfota. Bara en sån sak. Som tur var hade jag målat ALLA naglar svarta häromdagen. Och målat där det kanske inte finns så mycket snygg nagel heller…

Hursomhelst så kanske en tjej-i-farten ska gå på ett sånt pass tänkte jag mitt i, men sedan blev det uppskruvat tempo med armhävningar och benböj (och det liknade ett träningspass mer än ett rörlighetspass). Jag blev förvirrad. Skulle jag vara lugn och utstretchad, eller svettigt trött? Jag förstod inte riktigt konceptet. Bäst att testa igen nu när jag vet vad det är. Eller det är ju det jag inte vet.