Säg hej till tjejen som aldrig säger NEJ (på gott och ont). April kommer att bli utmaningens månad för mig. Jag älskar att haka på det mesta som erbjuds.

vinke-vink! Hej till tjejen som inte säger nej. Foto: privat

vinke-vink! Hej till tjejen som inte säger nej. Foto: privat

Utmaning 1 – ”Jävligt jobbig april” (hela månaden)

Träna lika många pass som det är dagar på månaden. Utmaningen kommer från Träningsglädje, eventet liger på Facebook. Ska inte vara några svårigheter egentligen då jag kör streakrun…

Utmaning 2 – #pepp2014 (hela månaden)

#pepp2014Upp och Hoppa-Sofy utmanar oss att se till insidan i våra sociala medier. Det är den finaste utmaningen och förmodligen den svåraste, då mycket handlar om utsidan med ord som ”snygg, fin, vacker, tuff” etc istället för att beskriva inre kvalitéer, detta har jag inte svårt att göra, men att göra det automatiskt kräver lite övning. Jag tycker om människor och deras olikheter och personligheter – nu har jag chansen att säga det. Testa du med!

Utmaning 3 – Löparläger i Halmstad (4-6 april)

Fredag-Söndag ska jag föreläsa, strandjogga, morgonjogga, löpteknikträna, intervallcoacha och långpasspringa med ett stort gäng löpare på Hotell Tylösand i Halmstad. Det blir en intensiv helg och jag hoppas att alla blir glada och löparboostade.

Utmaning 4 – TEC Täby Extreme Challenge 100 miles (12-13 april)

Utmaningen jag duckar lite för. Det kan gå precis hursomhelst. Att springa 161 kilometer är inget man bara får för sig och drar iväg på. Eftersom jag varit borta med min hälsporre så länge från ultran, så är det här det första ”riktiga” ultraloppet på 18 månader. Målet är att greja hela distansen. 161 kilometer. Det är en utmaning.

Utmaning 5 – Löpläger i Stockholm på Mornington i Bromma (25-27 april)

Jag kommer att hålla en föreläsning och ett löppass, samt delta hela helgen med alla löpsugna människor som anmält sig till det häftigt sportinriktade Mornington i Bromma. Bodpodmätning ingår – kan behövas med de mängder godis jag just nu sätter i mig (stressymtom á la Mia big time).

Utmaning 6 – Att vara människa (hela månaden)

Den ständigt återkommande utmaningen som kallas ”Livet”. Det blir vad jag gör det till. Jag balanserar, prioriterar och ser till att vila och återhämta mig så att jag med glädje kan ta mig an jobb, läger, tävlingar samtidigt som jag ser till att få så mycket tid jag kan med de som ger mig energi i livet.