>Som snön till exempel! Och det jag fick se på DVD-skivan…

Det är galet mycket snöande. Undrar hur blött och kallt det kommer att vara i Skövde om några veckor när första tävlingen går. Kan tänka mig att TEC i april också kommer kantas av snö. Snö, slask och blöta tår som övergår i gulaktig svampform.

Fast det förstås. Kan tänka mig att det är värre att springa i sand. Som öknen typ. I 111 dagar. Utan ledighet. I Sahara. Tänk vilka coola skoskav det skulle ge. Inte bara på fötterna utan även i halsen. Det var den ena filmen/utmaningen som fanns på DVD. Jag är immun. Gillar ju inte att springa i värme. Fast nu i och med den nya istiden så lockar det kanske. Lite.

Vad jag däremot fått låta smälta in är Dean Karnazes 50 marathon i 50 delstater på 50 dagar. Den andra filmen på DVD’n. Först tänkte jag att Mats är galen. Sen var jag ju själv ute och kutade i 13 minusgrader i halv storm (gav 30 minusgrader skulle jag tippa) och insåg snabbt att JAG är galen. I alla fall tillräckligt galen. Så varför inte. Men inte just det då… jag börjar lite själv… som typ 3 stycken 3 milare i 3 kommuner. Sen kanske det blir 4 stycken 4-milare i 4 landskap. Skulle inte det vara lite cool? Som en början?

Sen får vi väl se när jag fyller 50 – då kanske jag är grymt sugen att ta ledigt i 50 dagar och åka till USA…