>Jag fick lite gliringar idag att mitt långpass igår var på tok för långsamt. Men jag tar inte åt mig. Rent mentalt var jag inställd på 30 km och hjälpen var Nellan och Freddan. Att det inte gick snabbt gör mig inte ett dyft. Jag pratade obehindrat hela vägen och gjorde 31,54 km som en ”walk in the park”. Har inte ont någonstans idag (ska vara en liten blåsa på pektån då…) När det sen blir tävling den 31 maj kan jag springa mycket snabbare.

Denna vecka ska jag fokusera snabbhet:

Måndag: Vila
Tisdag: Västerbrointervaller med IF Linnéa
Onsdag: Bodypump +10 km lätt distans
Torsdag: 20 km med tempoökning
Fredag: Vila
Lördag: core + BodyJam + 10 km lätt distans
Söndag: 6*800 m på bana med Karin (alternativt att jag kör mina tusingar när hon kör 800-ingar)

Nu har jag i alla fall en ansenlig mängd spring i benen. Sedan maratonträningen startade i december har jag sprungit 1002,5 km, alltså över 100 mil. Och fler kilometer lär det bli trots att det bara är 33 dagar kvar.

Jag tror dessutom att min hejarklack är i finfin form och tränar på ramsor, sång och extra höga stämmor. Jag ska bara testa lite energitillförsel som de kan ha med sig till mig. Sen är det väl flaggor, pom-poms och banderoller som gäller?>33 dagar kvar!