>Long Slow Distance

21 taggade människor slussas från hotellet bort mot Faro. Allt för att få knarka kilometer. 5 mil blev dagens distans. Prick. För jag sprang 689 extra meter utanför hotellet för att göra Garmin glad. När jag inte använder GPS:en kan jag kolla hur långt jag kommit genom att se hur högt mina flätor har krupit upp under passet.

Start

>Onsdag - dagen då jag knarkade LSD
25 km >Onsdag - dagen då jag knarkade LSD
30 km >Onsdag - dagen då jag knarkade LSD
42 195 meter (marathondistansen) >Onsdag - dagen då jag knarkade LSD
50 km >Onsdag - dagen då jag knarkade LSD
Jag hann med rätt mycket på 5 mil. Lära känna nya människor, diskutera syntetiska känslor, börja drömma om en Ultrakarriär, bli imponerad, palla apelsiner, underhålla andra, bli fotograferad, fika, springa på stranden – och sist men inte minst. Njuta! Idag känner jag mig underbar – idag är jag fantastisk. Idag har jag sprungit 5 mil. FEM MIL.

(okej – det var igår, men jag skrev texten när jag avslutat passet, men valde sängen före uppkoppling).
…och precis som Fredrika påpekar i kommentarsfältet – Mary Larsson imponerar – vilken kvinna. Hon har ingen rädsla för distans, det är det som ligger framför som räknas… att springa med henne, Emelie och Barbro som samtliga ingår i den svenska ultratruppen ger mina 24-timmarsdrömmar näring…
En bild säger mer än tusen ord, därför ger jag er tusen bilder från dagens löptur och önskar riktigt starkt att dofter och intryck följer med! Klicka här.