>I vanliga fall tycker jag starkt illa om att inte kunna träna dagligen!

Just nu passar jag mina brorsbarn Jonathan 4år och Linnéa snart 7år. Det känns jättekul att slängas tillbaka i småbarnsförälderrollen, men ack så läbbigt. Det är daghem och skola som gäller, packa väska, följa med, skoskydd på (och sedan gärna av), pricka av, fylla i listor… allt det som gick av bara farten när man var inne i svängen, men som nu känns far far away.

Som tonårsförälder är det mer… kolla om ”vattnet” i Fantaflaskan verkligen är vatten…

Hursomhaver tänker jag ägna min tid efter jobbet och helgen med dessa underbara varelser, ska se till att hinna baka bullar på Kanelbullens dag, ta oss ut i någon skog och leka och hälsa på lite släktingar. Småkids somnar ju dessutom tidigare än tonårsbarn vilket ger mig massor av tid att planera…(okej – jag vet att jag kommer att klämma in en löptur eller två!). Jag borde även aktivera mitt Funbeat-konto för det verkar hända en hel del kul där (är bara jogg.se-reggad) Jag får inte ågren över att vila så här tätt inpå Berlin marathon, vet att det gör gott för min kropp.

Följande ska organiseras in i mitt liv:

* Tre terrängmilar med Puma och Nike – ett måste i oktober.
* Hässelbyloppet nästa söndag – anmäld och klar
* SUM nästa lördag…kolla/springa eller smygspringa med?
* ArmyFitness – varför har de inte hört av sig? Är de skraja eller?
* Tjejvasan i februari – anmäld och klar – har inte åkt längd sedan mellanstadiet – dags att börja träna?
* Vertex Fjällmaraton augusti 2009

Att jag lägger in Vertex här är…hmm…hur ska jag säga det… jag borde ju träna terräng om jag ska springa Fjällmaraton och det är ju bra att börja nu när det är höst (jag älskar årstider!)…hmmm… och ett par nya skor kanske behöver införskaffas? Terrängskor. Det känns som jag har köpstopp på löparskor efter 5 st denna säsong. Men terrängskor ingår väl inte i löparskodivisionen va?

Fler saker som står på agendan för nästa år:
* Tjejvansbrosimmet
* Tjejvättern
* Lidingö tjejmil om den inte krockar med Berlin marathon förstås!

Sen var det ju träning med LillaDuktig! BodyPump, spinning, BodyJam och kanske Afrikansk dans. Träning med IF Linnéa, annars får jag abstinens. Springa i höstens härliga gråhet måste jag ju också.

Har ni några bra förslag på vad jag kan fylla min tid med från och med måndag?