Det är Gubben Gå som svarar på min förfrågan om Fotrallylandslagsgruppen vill ha lite SPA på söndag morgon efter en natts vandring till Trosa Stadshotell.

”Vi vill ha vispad grädde till kaffet. Och massage!”

Det låter som Landslagsgruppen dragit på sig lyxvanor. En nattpromenad på 12 timmar är egentligen ingen stor grej för gänget jag kommer att ha med mig på vägen på lördag natt. De är antingen rutinerade Fotrallygängare eller också ultralandslagslöpare med vana att slita häst. Att hålla sig vaken i två dygn har de redan känt på, somliga flera gånger – och att få lyxa till lite efter en gemensam träning är bara trevligt.

Foto: Tillhör Trosa Stadshotell

Foto: Tillhör Trosa Stadshotell

Jag fick träffa nästan alla i Landslagsgruppen under TEC-helgen, en av våra gemensamma träffar innan det är dags för mig att plocka ut de fem som ska stå på startlinjen och representera Sverige den 25 juni. På lördag har vi gemensam träning. Vi har valt att gå på natten, dagtid kan vemsomhelst träna på.

Det blir en 12 timmars vandring från Söder om Stockholm till Trosa där vi blir bjudna på finfrukost på Trosa Stadshotell. Vi kommer att promenera från Huddinge via Tullinge, Södertälje, Järna, Hölö, Vagnhärad och sluta vid Stadshotellet i Trosa. Har du inget för dig får du gärna komma och bjuda på kaffe mitt i natten – hembakat faller även lyxlirarna i smaken 😉

Det går att följa turen på Instagram (MarathonMia13) eller på Fotrallys officiella Facebooksida, så ser ni vart vi befinner oss. Eller ni som känner mig kan sms:a så berättar jag vart vi befinner oss.

Det här är Fotrally

Fotrally är en vandringstävling dygnet runt utan rast tills bara en deltagare är kvar på fötterna.
Startskottet går torsdagen den 25 juni 2015 kl 21.00 från Naturhistoriska i Stockholm. Tävlingen slutar där tvåan ger upp och endast en deltagare är kvar på fötterna.

Dessa ingår i Landslagsgruppen

  • Silvio Cannava
  • Jonas Davidsson
  • PerOla Axelsson
  • Niklas Grebäck
  • Fredrik Forsström
  • Lars Hagstedt
  • Torill Fonn

Jag som är Landslagskapten kommer att plocka ut 5 av dessa som representerar Sverige den 25 juni.

Vill ni följa Fotrallylandslaget gör ni det via denna blogg.