”Everything happens for a reason”

Min partner in Crime RallyMazdan har lite problem med förkylning i AC systemet. Hon låter som en hel skördetröska och det går inte att smygköra någonstans. Just nu står hon hos en bilmekaniker utanför Strömstad så jag är strandad här. Inte mig emot. Tur att jag tog med mig Internet och kan jobba i lugn och ro. Förmodligen sker allt för en anledning.

Hursomhaver kommer inte Fru RallyMazda att bli lagad här på Västkusten, det tar för lång tid att få hit delar och jag har påplatsenmöten på torsdag i Stockholm som jag behöver närvara på. Tydligen ok att köra henne hem till storstaden – och jag hoppas att de inte luras och jag blir stående i Dalslands djupa skogar med skuren motor eller trasig fläktrem.

Hade det inte regnat hade jag förstås suttit ute och jobbat. Då hade arbetsvyn sett ut såhär. Foto: privat

Hade det inte regnat hade jag förstås suttit ute och jobbat. Då hade arbetsvyn sett ut såhär. Foto: privat

Det är inte en dålig plats att vara strandad på. Jag hinner få massa jobb gjort, sova mycket och inte ha vardagsmåsten. Rätt skönt faktiskt. Ingen idé att stressa upp sig för lite plåt och geografi. Dessutom regnar det så valet av vilodag prickades rätt. I morgon tar jag cykeln för att hämta upp bilen – nytta och nöje i ett.