1. Människor
  2. Äventyr, natur och fysisk rörelse
  3. God mat och fika
  4. Mentala utmaningar
  5. Bra sömn
Vad jag får min energi ifrån?

Jag och Petra Månström efter 3 timmars löpning i morse. Foto: privat

Så var ännu en helg över. Lycklig i själen kan jag sedan i fredags morse samla ihop 52,5 kilometers löpning, 90 minuters militärträning, 75 minuters boxning, två middagsbjudningar, en fika, häng med både dotter och son, häng med vänner och en snabb kram av mamman i fredags. Jag sammanfattar helgen som energiboostande. Inte en soffliggning i världen hade kunnat ge mig mer energi. Eller det kanske för att jag är singel? Men ändå. Jag får min energi av att umgås med härliga människor, utmana tiden och att hinna med, ta det lugnt och samtala över middagar och fika, sova mycket och äta goda saker.