Måndag morgon och soluppgång i Helsingfors. Foto: Anna Markelin

Måndag morgon och soluppgång i Helsingfors. Foto: Anna Markelin

Måndagen som började veckan (igen!!!) bjöd på vacker morgonträning i Helsingfors. Jag kan rekommendera dig att leta upp träningsgrupper när du är ute och reser och fråga om du får följa med och prova-på eller betala för ett enstaka tillfälle bara för att få testa något nytt. På ny plats. Med nya människor. Jag hade inget val då det var min kollega Anna som skulle hålla i Cross Nature-passet, och jag var i landet. Det kändes skönt att få kickstarta veckan med vacker vy med sol, tricepsdips och utfallstteg.

Idag är det 1 mars och därmed ett nytt år på jobbet. Jag har hunnit ta mig till Norge, ha tre superproduktiva möten och är glad över det mesta just nu.

Jag tycker om starter. Jag gillar måndagar, nya veckor och nya år. Även om det är tisdag idag.

Foto: Anna Markelin

Foto: Anna Markelin