>…sittandes på rumpan i en massa möten.

Där ute skiner solen och gatorna bara skriker ”Kom ut och spring! Ta din ömma rumpmuskel och kooooooom uuuuuuuuut!”

Men jag är tuff! Jag står emot. För den här ny-SPA:ade kroppen ska vila. De gamla och nya blåmärkena ska blekna. Kristina Lugn-frisyren är dessutom borta efter ett besök hos VBF – Världens Bästa Frisörska igår.

Appropå frisörbesök så gick jag ju iväg med ett par lånade längdskidor och ett avgivet löfte om TjejVasan sist… Denna gång var löftet om att simma Vansbrosimmet inte så svårt – jag hade ju tjuvövat på morgonen.

Kungsholmen Runt med hinder… Tävlingsledningen kontaktade mig och bad om ursäkt för att bommen inte var bevakad/låst/avspärrad. Blåmärkena är rätt stora nu, speciellt på ett ställe… gulligt av dem att följa upp. Fast visst trodde jag att jag skulle få ett presentkort på Runners Store på 1000 kronor. Minst. Men de har ju min adress – så det dimper väl ner Any Day Now! Önskelistan på Runners är lång. Jättelång.

Tänk att ha 10.000 kronor och köpa vadsomhelst på RS för – Vad skulle ni köpa?